DE TRIM STUDIO.

Wassen

Voor het wassen en drogen van uw hond hebben we een RVS wastafel vanStabilo. In hoogte verstelbaar om goed bij de hond te kunnen en volgens de arbo eisen. De wanden zijn volledig betegeld, om zo goed te kunnen reinigen en ontsmetten.

drogen

Een water blazer, maar ook een fohn op standaard. Hiermee kunnen we uw hond drogen na de wasbeurt. 

Met de water blazer worden ook alle los-zittende haren direct weg geblazen.

trimmen

Recent hebben we een nieuwe stabilo elite hoogte verstelbare trimtafel in gebruik genomen. Met dubbel juk, zodat deze ruim voldoet voor zowel grote als kleine honden. Deze kan wel 200kg tillen. Hiermee kunnen wij uw hond aan alle kanten gemakkelijk verzorgen en gerust stellen.

wachten op het baasje

Na de behandeling, kan uw hond rustig wachten. In de salon hebben we een kleine bench. Maar ook een open wachthoek. We hebben die in de salon, zodat uw hond altijd toezicht heeft en kan zien dat er iemand is.

MIJN SALON


Was & Droog Hoek en Trim-Tafel.

Voor het wassen en drogen van de honden hebben we een aparte hoek ingericht. Volledig betegeld zodat we die goed kunnen reinigen.

Hygiƫne is uitermate belangrijk.

TRIM TAFEL.

Speciaal in de andere kant van de ruimte hebben we de op hoogte verstelbare werktafel. Dit om de uw viervoeter op zijn gemak te kunnen stellen. Maar ook zodat we voldoende werkruimte hebben om goed bij uw hond te kunnen komen.

Copyright Trim-My-Dog                            KvK 70918430                        BTW: NL173174619B01